Rólunk

Nincsenek könnyű helyzetben, azok a kis-és középvállalkozások, akik a biztosításközvetítői piacon igyekeznek nap, mint nap helytállni. Az elmúlt években tapasztalt piaci átalakulás, a felügyeleti szigorítások, a törvényi elvárásoknak való megfelelés kényszere, a szakember hiány és számtalan egyéb körülmény egyre nagyobb kihívások elé állítja a piaci szereplőket. Nem csak a megváltozott ügyféligények, hanem a versenyképesség megtartása is szükségessé teszi az új megoldások keresését, elfogadását, a változásokhoz való alkalmazkodást és a nyitottságot a digitális transzformáció irányába.

Ezen kihívások kezelésére, megoldására hoztuk létre a Visio Solution Kft-t. Cégünk olyan nélkülözhetetlen támogatást kínál partnerei részére, amely kényelmessé, kiszámíthatóvá teszi a biztosításközvetítő vállalkozások és azok vezetőinek mindennapjait azáltal, hogy a kötelezően elvégzendő adminisztratív és ügyviteli feladatokat, gyorsan, hatékonyan, magas szakmai színvonalon végzi el. Ezzel párhuzamosan a partner vállalkozások ügyfeleik részére szélesebb körű kiszolgálást, ezáltal az ügyfélélmény növelését és hatékonyabb működést tesznek lehetővé, ami a közvetítői bevételek növekedéséhez vezethet.

Hiszünk abban, hogy a jelenleg alkalmazott folyamatok, eljárások, napi rutinok átértékelése és újragondolása, a felkészült, jól képzett külső erőforrások bevonása hosszú távú megoldást kínálnak.

Elérhetőségeink

Ha kérdése van, keressen bennünket bizalommal!

dr. Szilasi Erika

Tarcsi Ildikó

fejlesztési és ügyféltámogatási vezető
tarcsi.ildiko@visiosol.hu

Visio Solution Kft.

székhely: 1201 Budapest, Wesselényi u. 28.

cégjegyzékszám: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 01-09-384854
office@visiosol.hu